Luonnottomasta luonnollinen

Psalmissa 5 korostuu ero jumalattomien ja jumallisten välillä. Ero on kuin kuoleman ja elämän. Jumalallinen on uskova joka uskoo Jeesukseen Kristukseen. Jeesus on ainoa tie Jumalan luokse kuten pyhässä Raamatussa sanotaan (Joh.14:6). Taivaaseen on yksi tie.

Onko se sinusta epäoikeudenmukaista, että vain Jeesukseen uskova pelastuu, vaikka maailma on täynnä jumalia? Haluaistko sinä, että ne ihmiset, joiden nimi ei ole elämän kirjassa, säästyisivät tuliselta järveltä (Ilm.20:15)? Haluaisitko sinä, että samaa sukupuolta olevat voisivat vapaasti mennä Jumalan silmien alla naimisiin ja liittyä yhdeksi lihaksi rakkauden tähden?

Meillä ihmisillä on omia ajatuksia, omia mieltymyksiä ja omia tarpeita. Me niin mielellämme muuttaisimme Jumalan pyhää Sanaa vastaamaan omia tarpeitamme ja näkemyksiämme. Me haluaisimme muovata Jumalaa haluamiksemme, ottaa Jumalan kuin kaapista tarpeen mukaan ja käyttää Häntä niinä hetkinä kuin aikatauluumme sopisi. Me haluaisimme valita Jumalan kuin supermarketista. Toisinaan meillä on jopa halua olla Luoja ja päättää elämästä ja kuolemasta. Samaan aikaan me voimme puolustaa liito-oravaa ja kamppanjoida ihmisen alun murhaamisen puolesta. Tämä maailma on mennyt päälaelleen. Ihminen on tehnyt luonnottomasta luonnollisen. (Room.1)

Jumalattoman kurkku on avoin hauta (ps.5:10). Se on kuolemaa täynnä. Sieltä nousee kirous ja kutsu riettauden lätäkköön (1.Piet.4:4). Kaikki tämä vailla Jumalan pelkoa (Room.3:18). Koska itse olen syntinen, en voi tuomita ketään. Voin vain todeta, että olen täysin Jeesuksen sovitusveren varassa. Se mitä voin, on kertoa Jeesuksesta maailmalle joka vastustaa sitä enenevässä määrin. Jos kirkossa tai seurakunnan tilaisuudessa tai missä tahansa missä kristityt kokoontuvat, ei kuule sanaa Jeesus, on jotakin pahasti pielessä. Sillä ei ole väliä, vaikka koko kirkko tyhjenisi ihmisistä, kunhan vain koko totuutta julistetaan Raamatun mukaisesti ja suoraan. Vaikka kirkko ensin tyhjenisi, aikaa myöten se taas täyttyisi janoisista ihmisistä - eikä kirkko enää olisi sirkus tai markkinapaikka.

Jumala on pyhä. Ennemmin katoaa tämä maa kuin Jumalan Sana. Jumalan edessä heittäydytään maahan, koska se on vakain tila pyhyyden edessä. Kaikki mitä Jumala Sanassaan sanoo on oikein ja hyvin. Jumala ON. Jumala on olemassa sinun tai minun uskostani tai mielipiteistä riippumatta.

"Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut." (Matt.5:18)

Ihminen tarvitsee pelastuakseen henkilökohtaista ratkaisua vastaanottaa Jumalan armo Jeesuksessa Kristuksessa. Vauvakaste ja paikallisseurakunnan jäsenyys ei pelasta ihmistä. Tarvitaan usko Jeesukseen.

"Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;" (Room.10:9)

"Ja iloitkoot kaikki, jotka sinuun turvaavat, ja riemuitkoot iankaikkisesti. Suojele heitä, että sinussa iloitsisivat ne, jotka rakastavat sinun nimeäsi. Sillä sinä, Herra, siunaat vanhurskasta, sinä suojaat häntä armollasi niinkuin kilvellä." (Ps.5:12-13)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti